الگوریتم تشخیص افسردگی اینستاگرام قابلیت عجیب و جالبی است که می تواند انسان ها را از حال روحیشان با خبر سازد! و اقدام به تغییر آن کند.
بیش از یک دهه است که شبکه های اجتماعی جزئی جدا نشدنی از زندگی روزمره افراد شده است.
این مدت شبکه های اجتماعی پلتفرمی شد برای بیان اخبار، نظرات و جنبه هایی از زندگی هر شخص که شاید در زندگی واقعی هیچ وقت دیده نمی شد، با یک جست و جوی کوچک در این شبکه ها متوجه می شوید که به چه میزان افراد به انتشار شخصی ترین راز های درونشان اقدام می کنند تا حدی که هر اکانت را می توان دفترچه خاطرات آنلاین اشخاص تصور کرد.
در میان افراد درون گرایی نیز هستند که در ابزار احساسات خود به دنیای این شبکه ها پناه میبرند، پس شبکه هایی مثل فیس بوک، اینستاگرام، یوتیوب و .. همگی مخفیگاهی شد برای ابراز عواطف این افراد، در مقابل چشم همه و در عین حال پنهان.
با همه این ها خیلی از این اراد هستند که به هیچ عنوان از خود و احوال خود با خبر نیستند، افرادی که در زندگی واقعی کاملا طبیعی جلوه می کنند و هیچ هم نوعی از حال آن ها با خبر نیست.
در دنیایی زندگی می کنیم که متخصص ترین انسان ها نیز غافل از حال افراد و حس درونی آن ها می شوند.
الگوریتم سنجش افسردگی الگوریتم تشخیص افسردگی
سنجش افسردگی اینستاگرام
هر چند هیچ چیز نمی تواند جایگزین تشخیص یک متخصص شود ولی می توانیم از این الگوریتم جدید به همین حدی که تشخیص افسردگی می دهد بسنده کنیم.
این الگوریتم اینستاگرام قادر است با بررسی تمام فعالیت های یک کاربر تا حدودی بر اساس آنالیز های خود از درون آن ها با خبر شود. و اقداماتی برای تغییر آنها انجام دهد. برای مثال با تشخیص مقدار افسردگی آنها، موزیک های با ریتم آرام یا سریع نمایش دهد.
البته طبق تحقیقات فقط در ۷۰% مواقع تشخیص این مورد تائیید شده است. و همچنان نمی توان به طور قطع به نظر نهایی آن اعتقاد داشت.در نهایت این الگوریتم در واقع مثل یک تلنگر است تا انسان را متوجه خود کند.
آنفالویاب اینستاگرام الگوریتم سنجش افسردگی الگوریتم تشخیص افسردگی.
تشخیص الگوریتم افسردگی
موارد بسیار زیادی به این الگوریتم افسردگی در تشخیصش کمک می کنند، مواردی چون طیف رنگ به کار گرفته شده در عکس های فرد، عکس های تک نفره و یا چند نفره، تعداد لایک ها و کامنت های هر پست و خیلی چیز های دیگر که همگی و همگی در تشخیص یک فرد افسرده می تواند به اینستاگرام کمک کند.
ظاهرا افرادی که دچار افسردگی هستند عکس هایی با سایه ها و رنگ های تیره را عمدتا در صفحه شبکه اجتماعی خود قرار می دهند، یا افرادی که عکس های دسته جمعی بیشتری دارند شاد تر هستند، یا افرادی که افسرده تر هستند به علت پست های غمگین تر لایک های کم تری می گیرند و در عوض از کامنت های بیشتری بهره می برند.
به طور کلی هیچ کدام از فعالیت های شما از چشم این الگوریتم پنهان نمی ماند و در نهایت با آمار و ارقام احتمال می دهد که شما افسرده هستید یا نه.
الگوریتم تشخیص افسردگی.
در نتیجه
همان قدر که محبوبیت شبکه های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است، موج افسردگی و رفتار های جامعه ستیز نیز به سرعت رو به رشد است و به دنبال آن مواردی خودکشی نیز افزایش پیدا می کند. این پست کمی تاریک و سنگین بود، ولی امیدوارم حداقل در این دنیای مجازی در نهایت الگوریتم تشخیص افسردگی اینستاگرام بتواند روزنه امیدی را برای آینده ای بهتر باز کند و در نهایت خبرهای بهتری نیز بشنویم.